Pneumologie Bucuresti

Specializarea Pneumologie din București este reprezentata de medici pe care ii poti vedea mai jos. Costul unei consultatii incepe de la 210 lei. Programeaza-te la Pneumologie in Bucuresti din aplicatia Medicover Romania, din platforma Contul Meu Medicover sau sunand la oricare din clinicile de mai jos.

Servicii de Pneumologie in Bucuresti disponibile in clinicile de mai jos:

  • Spirometrie
  • Aspirat bronsic
  • Testare NO
  • Tratament medicamentos

Clinica Pediatrie Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, etaj 2, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica Victoria Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica The Bridge: este situata in apropierea podului Basarab, pe Strada Sergent Constantin Ghercu (Str. Constantin Ghercu, nr. 1A, sector 6, cod postal 060201, Bucuresti)

Clinica Pipera: este amplasata in complexul de cladiri de birouri Pipera, pe prima strada la stanga dupa iesirea de la statia de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti)

Clinica Oregon Park: este situata in apropierea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) (Oregon Park, sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, sector 2, cod postal 014254, Bucuresti)

Academica Pitar Mos: este situata pe strada Pitar Mos care se intersecteaza la capete cu Strada Arthur Verona, respectiv Strada Jules Michelet. Statia de metrou din apropiere este Piata Romana (Str. Pitar Mos 18-20, cod postal 010451, Bucuresti)

Maria Zlatev-Ionescu

Pneumologie
English, German
Clinica The Bridge Medicover
Adelina Dinut

Pneumologie
English, French, Spanish
Clinica Oregon Park Medicover
Andreea Vlad

Pneumologie
English
Clinica The Bridge Medicover
Constanta Daniela Roman

Pneumologie
Clinica Victoria Medicover

Pneumologie
English
Clinica The Bridge Medicover

Pneumologie
English
Clinica Pipera Medicover

Pneumologie
Clinica Victoria Medicover

Alergologie pediatrica, Pediatrie, Pneumologie
English
Clinica Pediatrie Medicover