Studiaza profilul individual al fiecarui medic din echipa de Diabetologie din Bucuresti. Programeaza-te la Diabetologie in Bucuresti direct de pe site la care medic doresti sau din aplicatia Medicover Romania.

Cristina  Blot

Diabetologie, Endocrinologie
Centrul de sanatate a femeii
Cristina-Amelia Botez
80 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Diabetologie
English
Clinica The Bridge Medicover
Daniela Petrache
323 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Diabetologie
Clinica Victoria Medicover
Dr. Daniela Petrache este medic specialist in Diabet, nutritie si boli metabolice cu peste 5 ani de experienta in domeniul medical.
Vezi profil
Cristiana Stoian
61 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Diabetologie, Endocrinologie
English, French
Clinica Pipera Medicover
Dr. Cristiana Stoian este medic specialist in Diabet, nutritie si boli de nutritie si Endocrinologie. Are competenta in Ecografie endocrina. Este membru al Societatii Romane de...
Vezi profil
Lista medicilor pentru: Diabetologie Bucuresti