Lista echipei medicale de Ecografie din Bucuresti este afisata mai jos. Pentru programari la Ecografie in Bucuresti si alte informatii, utilizeaza aplicatia Medicover Romania sau platforma Contul Meu Medicover.

Oana Dedu
136 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Pediatrie
Clinica Pediatrie Medicover ,   Maternitatea Medicover
Dr. Oana Dedu este medic primar in Pediatrie. Are competenta in Ultrasonografie generala si Ecografia aparatului locomotor.
Vezi profil

Ginecologie
English, French, Spanish
Maternitatea Medicover
Membru in: Societatea Internationala de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie (ISUOG) The Fetal Medicine Foundation European Society of Human Genetics ...
Vezi profil
Dan Stefan Diaconescu
7 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Urologie
English, French
Clinica Victoria Medicover
Dr. Dan Stefan Diaconescu este medic primar in Urologie. Are competenta in ecografie urologica.
Vezi profil
Indiana Dinca

Ginecologie
Centrul de sanatate a femeii
Cristiana-Viorela Dobrescu
68 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English, French
Clinica Victoria Medicover ,   Clinica Jiului Medicover
Membru in: Societatea Romana de Obstetrica Ginecologie (SOGR) Societatea Romana de Chirurgie Minim-Invaziva in Ginecologie (SRCMIG)
Vezi profil
Magdalena-Maria Dorobantu
567 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English, French
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica West Gate Park Medicover ,   Clinica The Bridge Medicover
Dr. Magdalena-Maria Dorobantu este medic primar in Obstetrica-Ginecologie cu peste 20 de ani in domeniul medical. Are competenta in Colposcopie, Chirurgie laparoscopica,...
Vezi profil

Chirurgie pediatrică
English, French
Maternitatea Medicover
Membru in: Colegiul Medicilor din Romania European Society of Pediatric Endoscopic Surgeons European Paediatric Surgeons’ Association Asociatia Romana de Chirurgie...
Vezi profil
Ioana Dragan-Dorobantu

Ginecologie
English, French
Maternitatea Medicover
Dr. Ioana Dragan-Dorobantu este medic specialist in Obstetrica-Ginecologie. Are competente in Medicina maternofetala si ecografie ginecologica. Este membru al Colegiului...
Vezi profil
Marina Dragomir
499 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
Clinica Victoria Medicover
Dr. Marina Dragomir este medic specialist in Obstetrica-Ginecologie. Are competenta in Ecografie ginecologica si Colposcopie. Este membru al Societatii Romane de...
Vezi profil
Radu-Ioan Dragomir
973 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English, French
Maternitatea Medicover
Dr. Dragomir Radu Ioan are experienta de peste 5 ani in Obstetrica-Ginecologie. Are competenta in Histeroscopii diagnostice si operatorii si Echografie. 
Vezi profil
Teodora Dragu
514 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English
Clinica Victoria Medicover ,   Clinica The Bridge Medicover
Dr. Teodora Dragu este medic primar in Obstetrica-Ginecologie. Are competenta in Ecografie, Medicina maternofetala, Histeroscopie, reproducere asistata si Colposcopie. Este...
Vezi profil
Cristina Patricia Dumitrescu
22 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Endocrinologie
English, French, Italian
Clinica Pediatrie Medicover
Dr. Cristina Patricia Dumitrescu este medic primar in Endocrinologie. Are competenta in Ecografie endocrina si Endocrinologie pediatrica.
Vezi profil
Alina-Maria Dumitru
114 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Endocrinologie
English, French
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Victoria Medicover
Dr. Alina-Maria Dumitru este medic primar in Endocrinologie cu peste 5 ani de experienta in domeniul medical. Are competenta in ecografie endocrina.
Vezi profil
Roxana Dusceac

Endocrinologie
English
Centrul de sanatate a femeii
Tatiana El Hok
451 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English
Clinica Victoria Medicover
Dr. Tatiana El Hok este medic specialist in Obstetrica-Ginecologie. Are competenta in Colposcopie si Ecografie ginecologica. Este membru al Societatii de Obstetrica-Ginecologie...
Vezi profil
Lista medicilor pentru: Ecografie Bucuresti