Endocrinologie București

Cabinetul de endocrinologie din București sunt dotate cu aparatură performantă care permite descoperirea afecțiunilor gâtului și tiroidei. Personalul medical din cabinetele de endocrinologie are experiență în investigarea și analizarea rezultatelor pentru a trata adecvat problemelor pacientilor.

Programează-te pentru o consultație la unul dintre medicii din clinicile din București:

Clinica Pediatrie Medicover: este situată lângă Ambasada Elveției și foarte aproape de Piața Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, etaj 2, sector 1, cod poștal 010626, București)

Clinica Victoria Medicover: este situată lângă Ambasada Elveției și foarte aproape de Piața Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, sector 1, cod poștal 010626, București)

Clinica Plevnei: este situată în apropierea intersecției Calea Plevnei cu Strada Știrbei Vodă (Calea Plevnei, nr. 96, sector 6, cod poștal 010237, București)

Clinica Pipera: este amplasată în complexul de clădiri de birouri Pipera, pe prima stradă la stânga după ieșirea de la stația de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, cod poștal 020339, București)

Clinica Grozovici: este situată la capătul străzii, aproape de intersecția cu Strada Pârgarilor. (Str. Dr. Grozovici, nr. 6, sector 2, cod poștal 021106, București)

Spital Medicover: este situat pe strada de sub podul de pe Bulevradul Aerogării (Str. Pechea, nr. 8, sector 1, cod poștal 013982, București)

Clinica West Gate: se află în complexul de clădiri West Gate, în apropierea stației de metrou Preciziei (West Gate Park, bd. Preciziei, nr. 24, sector 6, cod poștal 062204, București)

Clinica Oregon Park: este situată în apropierea Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) (Oregon Park, sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, sector 2, cod poștal 014254, București)

Academica Pitar Moș: este situată pe strada Pitar Moș care se intersectează la capete cu Strada Arthur Verona, respectiv Strada Jules Michelet. Stația de metrou din apropiere este Piața Romană (Str. Pitar Moș 18-20, cod poștal 010451, București)

Academica Aviatorilor: este situată în apropierea intersecției Charles de Gaulle, stația de metrou Aviatorilor (Bd. Aviatorilor 67, cod poștal 011853, București)

În continuare vei găsi o listă cu medicii din clinicile din București, fiecare având un profil individual cu informații despre experiența dobândită și activitatea sa.

Cristian Claudiu Tupea

Endocrinologie
English
Clinica Victoria Medicover
Mihaela Viorica Popescu

Endocrinologie
English, French, Russian
Clinica West Gate Park Medicover
GRIGORE-VADIM GAVAN

Endocrinologie
English
Clinica Victoria Medicover ,   Clinica Grozovici Medicover
CORINA CHIRITA

Endocrinologie
English
Clinica Plevnei Medicover
Cristina Patricia Dumitrescu

Endocrinologie
English, French
Clinica Pediatrie Medicover
Diana-Felicia Coles

Diabetologie, Endocrinologie
English
Clinica Grozovici Medicover

Endocrinologie
English
Clinica Grozovici Medicover

Endocrinologie
English, French
Clinica Pipera Medicover

Endocrinologie
Spital Medicover

Endocrinologie
English, French
Clinica Oregon Park Medicover

Diabetologie, Endocrinologie
English, French
Clinica Pipera Medicover