Neurologie București

În cabinetele de neurologie din București avem personal medical pregătit să analizeze sistemul nervos uman în vederea descoperirii problemei. Cefaleea, insomnia, migrena, nevralgia sunt exemple de probleme pe care medicii noștri le pot rezolva. Fa-ti programare la neurologie in Bucuresti din aplicatia Medicover Romania, din platforma Contul Meu Medicover sau apeland la oricare din clinicile de mai jos.

Clinica Victoria Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, etaj 2, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica The Bridge: este situata in apropierea podului Basarab, pe Strada Sergent Constantin Ghercu (Str. Constantin Ghercu, nr. 1A, sector 6, cod postal 060201, Bucuresti)

Clinica Pipera: este amplasata in complexul de cladiri de birouri Pipera, pe prima strada la stanga dupa iesirea de la statia de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti)

Spital Medicover: este situat pe strada de sub podul de pe Bulevardul Aerogarii (Str. Pechea, nr. 8, sector 1, cod postal 013982, Bucuresti)

Clinica West Gate: se afla in complexul de cladiri West Gate, in apropierea statiei de metrou Preciziei (West Gate Park, bd. Preciziei, nr. 24, sector 6, cod postal 062204, Bucuresti)

Clinica Oregon Park: este situata in apropierea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) (Oregon Park, sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, sector 2, cod postal 014254, Bucuresti)

Academica Pitar Mos: este situata pe strada Pitar Mos care se intersecteaza la capete cu Strada Arthur Verona, respectiv Strada Jules Michelet. Statia de metrou din apropiere este Piata Romana (Str. Pitar Mos 18-20, cod postal 010451, Bucuresti)

In continuare vei gasi o lista cu medicii din clinicile din Bucuresti, fiecare avand un profil individual cu informatii despre experienta acumulata si activitatea sa.

ROXANA-MARCELA VINTILA

Neurologie
Clinica The Bridge Medicover
Liana Mihaela Manta

Neurologie
English
Spital Medicover
Emilian Manescu

Neurologie
Clinica The Bridge Medicover
Elena-Catalina Oila

Neurologie
English
Clinica Oregon Park Medicover
Oana Tarta-Arsene

Neurologie pediatrica
English
Clinica Pediatrie Medicover

Neurologie
Clinica Pipera Medicover

Neurologie
English, French
Spital Medicover

Neurologie
English
Spital Medicover

Neurologie
Clinica Victoria Medicover

Neurologie pediatrica
English, French
Clinica Pediatrie Medicover ,   Clinica The Bridge Medicover
Cristina Anghelescu

Neurologie pediatrica
English, French, Spanish
Clinica Grozovici Medicover

Neurologie
English, French
Clinica Grozovici Medicover