Mihai Grigoras

Ortopedie
Clinica Ploiesti Medicover
Dr. Mihai Grigoras este medic specialist Ortopedie-Traumatologie cu un interes special in patologia si chirurgia membrului superior. Membru in: Societatea Europeana...
Vezi profil
Dmitrii Grumeza
19 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Urologie
English, Russian
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Ploiesti Medicover
Membru in: Romanian Urology Association European Urology Association (EAU) Colegiul Medicilor din Romania
Vezi profil
5 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Neurologie
Clinica Ploiesti Medicover ,   Clinica Galati Medicover
11 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Medicina muncii
Clinica Ploiesti Medicover ,   Clinica Brasov Medicover
Silviu Petrisor Istoc
774 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English, German
Clinica Ploiesti Medicover ,   Maternitatea Medicover ,   Centrul de sanatate a femeii
Dr. Silviu-Petrisor Istoc este medic primar in Obstetrica-Ginecologie. Competenta in: Chirurgie ginecologica Ultrasonografie obstetricala si ginecologica ...
Vezi profil
6 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Pediatrie
English, French
Clinica Ploiesti Medicover

Medicină generală, Medicina muncii
Clinica Ploiesti Medicover

Orl
English
Clinica Ploiesti Medicover
Maria Marinescu
260 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Cardiologie
Clinica Ploiesti Medicover
7 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Chirurgie pediatrică, Ortopedie pediatrica
Clinica Ploiesti Medicover
Mirela-Adriana Nicolae
76 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
Clinica Ploiesti Medicover ,   Maternitatea Medicover ,   Clinica Jiului Medicover
Competente in: Colposcopie Ecografie Histeroscopie Laparoscopie ginecologica Membru in: Societatea Romana de Chirurgie Minim Invaziva in Ginecologie ...
Vezi profil
Victor Niculescu
29 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ortopedie
English, French
Clinica Ploiesti Medicover
Membru in: Societatea Romana de Ortopedie si Traumatologie - SOROT Societatea Romana de Artroscopie si Trauma Sportiva - SRATS Societatea Romana de Umar si Cot - SRUC ...
Vezi profil
Cristian Predescu
444 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Medicină generală
Clinica Ploiesti Medicover
Dr. Cristian Predescu este medic specialist in Medicina generala cu experienta de peste 25 de ani in domeniul medical. Are competenta in Ultrasonografie generala.
Vezi profil
Elena Sabau
12 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Dermatologie, Dermato-venerologie
Clinica Ploiesti Medicover
Dr. Elena Carmen Sabau este medic primar in Dermatovenerologie cu experienta de peste 20 de ani. Detine doua atestate de studii complemantare in Dermato-Cosmetologie si...
Vezi profil

Medicină fizică și de reabilitare
Clinica Ploiesti Medicover
Lista medicilor pentru: Medici Ploiesti