12 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Medicină generală
Clinica Ploiesti Medicover
Dr. Luminita Melania Serban este medic primar de Medicina Generala cu experienta de peste 35 de ani.
Vezi profil
Mihai-Bogdan Serban
77 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Chirurgie generala
English
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Victoria Medicover ,   Clinica Ploiesti Medicover ,   Clinica Pitesti Medicover Doctor Luca ,   Clinica The Bridge Medicover ,   Spitalul Medicover Pipera
Anca Simionescu
55 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Pediatrie
Clinica Ploiesti Medicover
Dr. Anca Simionescu este medic primar in Pediatrie. Are competenta in Ecografie.
Vezi profil
131 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Clinica Ploiesti Medicover
8 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Urologie
Clinica Ploiesti Medicover
Dr. Mihai Stancioiu este medic specialist in Urologie cu experienta de peste 6 ani. Are competenta in Ultrasonografie generala. Este membru al Asociatiei Europene de Urologie si...
Vezi profil

Pediatrie
Clinica Ploiesti Medicover
Daniela Tudose
44 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Psihologie
English
Clinica Ploiesti Medicover
Daniela Tudose are o experienta de peste 10 ani pe aceasta specialitate. Este psiholog autonom – consiliere si psihoterapie  experientiala (individuala si de grup), psiholog...
Vezi profil
Ruxandra-Elena Vuta

Psihiatrie
English, French
Clinica Ploiesti Medicover
Lista medicilor pentru: Medici Ploiesti