Urologie București

Cabinetele de urologie din București au în componență o echipă medicală cu experiență în investigarea și tratarea problemelor urologice. Cu ajutorul echipamentelor din dotare, medicii consultă, analizează și tratează afecțiunile tractului urinar și ale rinichilor.

Programează-te la unul dintre medicii din clinicile Medicover:

Clinica Victoria Medicover: este situată lângă Ambasada Elveției și foarte aproape de Piața Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, sector 1, cod poștal 010626, București)

Clinica Plevnei: este situată în apropierea intersecției Calea Plevnei cu Strada Știrbei Vodă (Calea Plevnei, nr. 96, sector 6, cod poștal 010237, București)

Clinica Pipera: este amplasată în complexul de clădiri de birouri Pipera, pe prima stradă la stânga după ieșirea de la stația de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector, cod poștal 020339, București)

Clinica Grozovici: este situată la capătul străzii, aproape de intersecția cu Strada Pârgarilor. (Str. Dr. Grozovici, nr. 6, sector 2, cod poștal 021106, București)

Spital Medicover: este situat pe strada de sub podul de pe Bulevradul Aerogării (Str. Pechea, nr. 8, sector 1, cod poștal 013982, București)

Clinica Oregon Park: este situată în apropierea Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) (Oregon Park, sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, sector 2, cod poștal 014254, București)

Academica Pitar Moș: este situată pe strada Pitar Moș care se intersectează la capete cu Strada Arthur Verona, respectiv Strada Jules Michelet. Stația de metrou din apropiere este Piața Romană (Str. Pitar Moș 18-20, cod poștal 010451, București)

Academica Aviatorilor: este situată în apropierea intersecției Charles de Gaulle, stația de metrou Aviatorilor (Bd. Aviatorilor 67, cod poștal 011853, București)

În continuare vei găsi o listă cu medicii din clinicile din București, fiecare având un profil individual cu informații despre experiența dobândită și activitatea sa.

Radu Constantiniu

Urologie
English, German
Clinica Grozovici Medicover
Bogdan Gusanu

Urologie
English
Clinica Plevnei Medicover ,   Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Victoria Medicover ,   Clinica Oregon Park Medicover
Mihail-Daniel Dragutescu

Urologie
English
Clinica Grozovici Medicover ,   Doctor Luca Pitești
Marius Tudor Radu

Urologie
English
Clinica Plevnei Medicover ,   Clinica Grozovici Medicover
Lucian Boris Batir-Maciopol

Urologie
English, French
Clinica Victoria Medicover
Cristian Calin

Urologie
Spital Medicover
Emanuel-Boris Alexandrescu

Urologie
English
Clinica Plevnei Medicover
Bogdan Braticevici

Urologie
English, French
Clinica Victoria Medicover

Urologie
English
Clinica Pipera Medicover

Urologie
Spital Medicover

Urologie
Clinica Victoria Medicover

Urologie
Spital Medicover

Urologie
English, French
Clinica Victoria Medicover