Mezoterapie - tratamentul in lupta cu celulita, vergeturile sau caderea parului

Mezoterapia este un tratament medical nechirurgical ce implica injectari multiple in mezoderm cu substante farmaceutice, vitamine si alte ingrediente.
mezoterapia
Despre mezoterapie
Mezoterapia ajuta la eliminarea celulitei, are rol de a preveni imbatranirea la nivelul pielii si efect de intinerire la nivelul zonelor expuse de-a lungul vietii la lumina solara, cum ar fi fata, mainile si decolteul. Mezoterapia este recomandata a se efectua in perioadele cu temperaturi reci si medii, niciodata calde.

 

Mezoterapia de rejuvenare

Se injecteaza la nivelul fetei, gatului, decolteului si mainilor, ajutand in mod natural la refacerea tonusului pielii, la estomparea ridurilor si in anumite cazuri la corectarea unor semne si cicatrici. Aceasta mezoterapie hidrateaza tenul si il ajuta sa produca elastina si colagen, doua substante responsabile de aspectul ferm si proaspat al acestuia.


Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimuleaza microcirculatia si metabolismul celular local, efectul final fiind cel de rejuvenare (reintinerire).


Mezoterapia este ca o “ploaie in desert” pentru tenul nostru, deoarece ii ofera acestuia o sursa impresionanta de acid hialuronic, vitamine si nutrienti necesari pentru ca acesta sa-si recapete elasticitatea, supletetea si fermitatea. Un efect impresionant al mezoterapiei faciale cu ac este acela de “skin-tightening” (retractie a pielii) in zonele ce prezinta laxitate (piele cazuta).

 

Se recomanda ca aceasta mezoterapie sa se combine cu tratamentele estetice cu laser sau cu injectari cu botox si acid hialuronic cross-linkat.

 

Aceasta mezoterapie se realizeaza sub anestezie locala cu Emla.

 

O sedinta dureaza aproximativ 30 de minute si presupune injectari la distante de 1-3 cm, in functie de zona tratata.


Este recomandat un numar de 2 sedinte la 2 saptamani, cu o sedinta de intretinere la 6 luni.


Dupa injectare pielea ramane discret eritematoasa timp de 20 de minute.


Nu s-au descris efecte secundare sau manifestari de intoleranta.

 

Mezoterapia de stimulare a cresterii parului

Este un tratament adresat atat femeilor, cat si barbatilor care se confrunta cu probleme de cadere a parului. Tratamentul presupune 4 sau 5 sedinte (in functie de substantele folosite), la interval de 1-2 saptamani.

 

Mezoterapia impotriva celulitei

Presupune 10 sedinte la 1-2 saptamani. Are un rol important in ameliorarea aspectului de “coaja de portocala”.

 

Mezoterapia impotriva vergeturilor

Se efectueaza de-a lungul a 8-10 sedinte, cu intervale de 1-2 saptamani. Are rol in ameliorarea vergeturilor, efectul maxim fiind in cazul vergeturilor rosiatice.

 

Mezoterapia impotriva grasimii localizate

Presupune 5-10 sedinte (in functie de suprafata zonei dorite) la 1-2 saptamani. Ajuta la ”topirea” grasimii localizate pe abdomen, gusa, coapse etc.
Data publicării 04.10.2018