Ortopedie București

Cabinetele de ortopedie din București sunt dotate la standarde europene, cu echipamente de ultimă generație care permit identificarea problemelor și eliberarea rapidă a rezultatelor. Personalul medical investighează coloana vertebrală, genunchii și picioarele pentru depistarea eventualelor afecțiuni și se ocupă de tratarea acestora.

Nu ezitați să vă programați la medicii din clinicile Medicover din București:

Clinica Victoria Medicover: este situată lângă Ambasada Elveției și foarte aproape de Piața Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, sector 1, cod poștal 010626, București)

Clinica Plevnei: este situată în apropierea intersecției Calea Plevnei cu Strada Știrbei Vodă (Calea Plevnei, nr. 96, sector 6, cod poștal 010237, București)

Clinica Pipera: este amplasată în complexul de clădiri de birouri Pipera, pe prima stradă la stânga după ieșirea de la stația de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, cod poștal 020339, București)

Clinica Grozovici: este situată la capătul străzii, aproape de intersecția cu Strada Pârgarilor. (Str. Dr. Grozovici, nr. 6, sector 2, cod poștal 021106, București)

Spital Medicover: este situat pe strada de sub podul de pe Bulevradul Aerogării (Str. Pechea, nr. 8, sector 1, cod poștal 013982, București)

Clinica Oregon Park: este situată în apropierea Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) (Oregon Park, sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, sector 2, cod poștal 014254, București)

Academica Pitar Moș: este situată pe strada Pitar Moș care se intersectează la capete cu Strada Arthur Verona, respectiv Strada Jules Michelet. Stația de metrou din apropiere este Piața Romană (Str. Pitar Moș 18-20, cod poștal 010451, București)

Academica Aviatorilor: este situată în apropierea intersecției Charles de Gaulle, stația de metrou Aviatorilor (Bd. Aviatorilor 67, cod poștal 011853, București)

În continuare vei găsi o listă cu medicii din clinicile din București, fiecare având un profil individual cu informații despre experiența dobândită și activitatea sa.

Ionut Daniel Cristea

Ortopedie
English
Clinica Plevnei Medicover ,   Clinica Victoria Medicover ,   Clinica Grozovici Medicover ,   Spital Medicover ,   Doctor Luca Pitești
Ion Lucian Stanciu

Ortopedie
English, French
Spital Medicover
Mihai Nicolescu

Ortopedie
English
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Victoria Medicover ,   Clinica Oregon Park Medicover ,   Spital Medicover
Ioan-Emilian Fodor

Ortopedie pediatrica
English
Clinica Pediatrie Medicover
Viorel Danila

Chirurgie pediatrică, Ortopedie pediatrica
French
Clinica Pediatrie Medicover

Ortopedie
English
Spital Medicover

Ortopedie
English
Clinica Oregon Park Medicover

Ortopedie
Spital Medicover

Ortopedie
English
Clinica Oregon Park Medicover ,   Spital Medicover

Ortopedie
English, French
Clinica Plevnei Medicover ,   Clinica Victoria Medicover ,   Clinica Grozovici Medicover

Ortopedie
English
Clinica Oregon Park Medicover