Ortopedie București

Medicii de ortopedie din Bucuresti ofera diverse servicii pacientilor care isi fac programare. Problemele ortopedice cunoscute și cele mai intalnite sunt: leziuni ale placilor coloanei vertebrale, fracturi ale picioarelor, cifoza, scolioza, leziuni de menisc ale genunchiului. Pentru detalii si programari sunt dispinibile aplicatia Medicover Romania, platforma Contul Meu Medicover sau numerele de telefon ale clinicilor.

Clinica Victoria Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica The Bridge: este situata in apropierea podului Basarab, pe Strada Sergent Constantin Ghercu (Str. Constantin Ghercu, nr. 1A, sector 6, cod postal 060201, Bucuresti)

Clinica Pipera: este amplasata in complexul de cladiri de birouri Pipera, pe prima strada la stanga dupa iesirea de la statia de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti)

Spital Medicover: este situat pe strada de sub podul de pe Bulevardul Aerogarii (Str. Pechea, nr. 8, sector 1, cod postal 013982, Bucuresti)

Clinica Oregon Park: este situata in apropierea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) (Oregon Park, sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, sector 2, cod postal 014254, Bucuresti)

Academica Pitar Mos: este situata pe strada Pitar Mos care se intersecteaza la capete cu Strada Arthur Verona, respectiv Strada Jules Michelet. Statia de metrou din apropiere este Piata Romana (Str. Pitar Mos 18-20, cod postal 010451, Bucuresti)

In continuare vei gasi o lista cu medicii din clinicile din Bucuresti, fiecare avand un profil individual cu informatii despre experienta acumulata si activitatea sa.

Ionut Daniel Cristea

Ortopedie
Clinica Victoria Medicover ,   Spital Medicover ,   Doctor Luca Pitesti ,   Clinica The Bridge Medicover
Ion Lucian Stanciu

Ortopedie
English, French
Spital Medicover
Ahmad Alqadi

Ortopedie
English
Clinica Oregon Park Medicover ,   Spital Medicover
Mihai-Paul Nastase

Ortopedie
English
Clinica Oregon Park Medicover
Gabriel Stefanescu

Ortopedie
Spital Medicover
Mihai Nicolescu

Ortopedie
English
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Oregon Park Medicover
Ioan-Emilian Fodor

Ortopedie pediatrica
English
Clinica Pediatrie Medicover
Viorel Danila

Chirurgie pediatrică, Ortopedie pediatrica
French
Clinica Pediatrie Medicover

Ortopedie
English
Spital Medicover

Ortopedie pediatrica
English
Clinica Pediatrie Medicover