Recoltare analize la domiciliu

La Clinica Medicover Pitesti (Doctor Luca), beneficiezi de recoltare gratuita de analize, la domiciliu, pentru analize ce depasesc valoarea de 500 de lei. Acest serviciu vine in ajutorul pacientilor greu deplasabili, nedeplasabili si al celor care au foarte putin timp liber la dispozitie.

Serviciul de recoltare analize la domiciliu este un serviciu complet, al carui scop este acela de a eficientiza timpul investit de pacient in ceea ce priveste sanatatea lui.

Cum poti beneficia de acest serviciu?

In primul rand, este nevoie de o programare prealabila, in care sa alegi data, ora si tipul de analize pe care doresti sa le efectuezi. Daca valoarea analizelor depaseste suma de 500 de lei, deplasarea echipei medicale la domiciliu este GRATUITA. La data si ora stabilite, echipa Centrului Medical Doctor Luca se deplaseaza la tine acasa, pentru recoltare, iar rezultatul analizelor il vei primi pe mail in termen de minim 24 de ore.

In acest fel, poti investi timpul tau liber in alte activitati zilnice. Acest serviciu este dedicat atat pacientilor greu deplasabili cat si nedeplasabili, precum si persoanelor care au putin timp liber la dispozitie si al caror program nu se sincronizeaza cu cel al centrului medical Doctor Luca.

Pentru interpretarea analizelor, este nevoie de un consult de specialitate, iar primul pas poate fi o programare la un consult de Medicina Interna, cu trimitere ulterioara catre alte specialitati medicale, daca este nevoie.

In functie de rezultatul analizelor medicul poate recomanda fie un tratament, daca situatia ii permite, fie poate recomanda efectuarea unor investigatii suplimentare, care sa ajute la diagnosticare exacta.