Cultura si valorile noastre

Cu o echipa de aproape 1500 de angajati si de colaboratori, asiguram servicii medicale de inalta calitate pentru pacientii nostri.

Valorile noastre ne ghideaza si ne inspira zi de zi. Incurajam diversitatea ca una dintre caile sigure pentru unitatea echipelor noastre, iar inovatia si dezvoltarea sunt rezultatele acestei abordari deschise si participative.

Suntem intr-un business care, mai mult decat celelalte, este despre oameni si despre incredere. Obiectivul nostru principal il reprezinta starea de bine a pacientilor, deoarece avantajul nostru competitiv sunt medicii.

Actionand cu profesionalism si integritate ne bucuram de increderea stakeholderilor nostri, precum si de reputatia companiei noastre.

Valorile Medicover ocupa rolul principal in acest respect reciproc care se dezvolta prin comunicarea si intelegerea asteptarilor fata de fiecare coleg, fiecare client, fiecare partener de afaceri, precum si fata de intreaga comunitate. De aceea noii colegi pe care ii recrutam sunt persoane care inteleg si traiesc in spiritul respectului si increderii fata de ceilalti.