Cultura și Valorile Noastre

Cu o echipă de aproape 1500 de angajaţi şi de colaboratori asigurăm servicii medicale de înaltă calitate pentru pacienţii noştri.

Valorile noastre ne ghidează şi ne inspiră zi de zi. Încurajăm diversitatea ca una dintre căile sigure pentru unitatea echipelor noastre, iar inovaţia şi dezvoltarea sunt rezultatele acestei abordări deschise şi participative.

Suntem într-un business care, mai mult decât celelalte, este despre oameni şi despre încredere. Să participăm direct la starea de bine a oamenilor este pentru noi responsabilitatea care ne face fericiţi.

Acţionând cu profesionalism şi integritate ne bucurăm de încrederea stakeholderilor noştri, precum şi de reputaţia companiei noastre.

Valorile Medicover ocupă rolul principal în acest respect reciproc care se dezvoltă prin comunicarea şi înţelegerea aşteptărilor faţă de fiecare coleg, fiecare client, fiecare partener de afaceri, precum şi faţă de întreaga comunitate. De aceea noii colegi pe care îi recrutăm sunt persoane care înţeleg şi trăiesc în spiritul respectului şi încrederii faţă de ceilalţi.