Oportunitati de cariere

Misiunea Medicover este sa aiba pacienti sanatosi

Medicover, una dintre companiile lider international pe piata serviciilor medicale si unul dintre cei mai mari angajatori in domeniul medical din Europa Centrala si de Est,  creste sanatos si continuu, oferind oportunitati interesante de cariera atat personalului medical, cat si celui din serviciile suport.

Iti doresti cu adevarat sa ai un impact pozitiv asupra celor din jurul tau si sa oferi valoare reala activitatii tale, contribuind la binele oamenilor prin munca ta? Intelegi, simti si aplici mottoul: "Caring for your health is all we do" ca si cum ar fi creat de tine, ca si cum ar fi al tau?

Esti nerabdator sa inaintezi si sa te dezvolti profesional si personal odata cu compania, privind fiecare schimbare ca pe o provocare constructiva pe care stii sa o transformi in oportunitate?

Vrei sa faci diferenta, sa participi la proiectarea viitorului si sa livrezi servicii de cea mai buna calitate?

Daca da, Medicover este cea mai buna alegere pentru cariera ta.

Aici, succesul tau este succesul nostru, succesul nostru este si succesul tau.

Daca iti doresti o evolutie constana in cariera ta, pe pagina Posturi disponibile ai posibilitatea sa vezi si sa te familiarizezi cu oportunitatile de cariera active.

Grija fata de sanatatea pacientilor nostri este tot ceea ce ne intereseaza si daca si tu simti la fel, iata mai multe informatii despre domeniile noastre de activitate:

Clinici & Spital

Profesionistii nostri din domeniul medical, medici si asistente, sunt esentiali pentru misiunea noastra. Ne bazam pe expertiza lor pentru a intelege fiecare nevoie a pacientilor nostri. Daca esti medic sau asistenta, ai tot suportul companiei pentru a imbunatati serviciile si pentru a extinde oferta pentru a raspunde cat mai personalizat fiecarei asteptari.

Business support

Fara functiile suport nu am putea fi unde suntem astazi. Aceste joburi asigura calitatea de top si o demonstreaza prin angajatii nostri in fiecare zi. Sales & marketing si customer care sunt domenii de excelenta in compania noastra.

In acelasi timp, expertiza colegilor nostri din IT, HR, financiar, juridic, administrativ, este pe masura. Si, datorita lor suntem capabili sa oferim pacientilor nostri servicii transparente si eficiente sustinute de solutii, tehnologii si metode moderne.

Mediul de lucru la Medicover

La Medicover, echipele multidisciplinare si mediul de lucru profesional contribuie la dezvoltarea unitara.

Stim ca succesul afacerii noastre se bazeaza pe potentialul angajatilor si colaboratorilor nostri si pe calitatea serviciilor noastre. ‘Pasiunea pentru calitate’ este una dintre valorile noastre de corporatie si este centrul a tot ceea ce facem.

Nu intamplator, suntem foarte atenti la starea de sanatate a angajatilor nostri, alaturi de care suntem pentru a se simti bine, in siguranta, sanatosi si productivi. Stim ca numai astfel putem sa ne implicam, sa evoluam, sa excelam si, dezvoltandu-ne, sa crestem impreuna!

Unitate & Diversitate

Avantajul competitiv il reprezinta oamenii cu care lucram intr-un mediu de lucru colaborativ care stau la baza inovatiei si sustenabilitatii.

Angajamentul nostru este sa consolidam o forta de munca globala si diversificata cu o cultura organizationala care incurajeaza excelenta, leadershipul, inovatia si o balanta echilibrata intre viata personala si cea profesionala.

Colegii nostri evolueaza continuu reflectand diversitatea si evolutia pacientilor nostri, a medicilor nostri, a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea. Diversitatea este la noi un stil de viata. Aceasta cultura in care avem cu totii loc ne ajuta sa promovam un mediu de lucru unde suntem cu totii liberi sa contribuim si sa ne atingem maximum de potential.

Dezvoltarea oamenilor

La Medicover talentul se defineste prin oamenii care se regasesc in valorile noastre, cu un grad profund de angajament si cu forta de a-si propulsa dezvoltarea  de competente de leadership, agilitate si adaptare la schimbare.

Atragem si retinem cei mai talentati oameni investind in training, dezvoltare, suport si oportunitati de invatare care acopera multe arii – training profesional necesar in activitatea zilnica, experiente de invatare din surse diferite.