Oportunități de cariere

Misiunea Medicover este să aibă pacienţi sănătoşi.

Medicover, una dintre companiile lider internaţional pe piaţa serviciilor medicale şi unul dintre cei mai mari angajatori în domeniul medical din Europa Centrală şi de Est,  creşte sănătos şi continuu, oferind oportunităţi interesante de carieră atât personalului medical, cât şi celui din serviciile suport.

Îţi doreşti cu adevărat să ai un impact pozitiv asupra celor din jurul tău şi să oferi valoare reală activităţii tale, contribuind la binele oamenilor prin munca ta? Înţelegi, simţi şi aplici mottoul Caring for your health is all we do ca şi cum ar fi creat de tine, ca şi cum ar fi al tău?

Eşti nerăbdator să înaintezi şi să te dezvolţi profesional şi personal odată cu compania, privind fiecare schimbare ca pe o provocare constructivă pe care ştii să o transformi în oportunitate?

Vrei să faci diferenţa, să participi la proiectarea viitorului şi să livrezi servicii de cea mai bună calitate?

Dacă da, Medicover este cea mai bună alegere pentru cariera ta.

Aici, succesul tău este succesul nostru, succesul nostru este şi succesul tau.

Dacă eşti interesat de evoluţie în cariera ta, pe pagina Oportunităţi / Locuri de muncă ai posibilitatea să vezi şi să te familiarizezi cu oportunităţile de carieră pe care le găseşti la noi.

Grija faţă de sănătatea pacienţilor noştri este tot ceea ce ne interesează şi dacă si tu simţi la fel, iată mai multe informaţii despre domeniile noastre de activitate:

Clinici & Spital

Profesioniştii noştri din domeniul medical, medici şi asistente, sunt esenţiali pentru misiunea noastră. Ne bazăm pe expertiza lor pentru a înţelege fiecare nevoie a pacienţilor noştri. Dacă eşti medic sau asistentă, ai tot suportul companiei pentru a îmbunătăţi serviciile şi pentru a extinde oferta pentru a răspunde cât mai personalizat fiecărei aşteptări.

Business support

Fără funcţiile suport nu am putea fi unde suntem astăzi. Aceste joburi asigură calitatea de top şi o demonstrează prin angajaţii noştri în fiecare zi. Sales & marketing şi customer care sunt domenii de excelenţă în compania noastră.

În acelaşi timp, expertiza colegilor noştri din IT, HR, financiar, juridic, administrative este pe măsură. Şi, datorită lor suntem capabili să oferim pacienţilor noştri servicii transparente şi eficiente susţinute de soluţii, tehnologii şi metode moderne.

Mediul de lucru la Medicover

La Medicover, echipele multidisciplinare şi mediul de lucru profesional contribuie la dezvoltarea unitară.

Ştim că succesul afacerii noastre se bazează pe potenţialul angajaţilor şi colaboratorilor noştri şi pe calitatea serviciilor noastre. ‘Pasiunea pentru calitate’ este una dintre valorile noastre de corporaţie şi este centrul a tot ceea ce facem.

Nu întâmplător, suntem foarte atenţi la starea de sănătate a angajaţilor noştri, alături de care suntem pentru a se simţi bine, în siguranţă, sănătoşi şi productivi. Ştim că numai astfel putem să ne implicăm, să evoluăm, să excelăm şi, dezvoltându-ne, să creştem împreună!

Unitate & Diversitate

Avantajul competitiv îl reprezintă oamenii cu care lucrăm într-un mediu de lucru colaborativ care stau la baza inovaţiei şi sustenabilității.

Angajamentul nostru este să consolidăm o forţă de muncă globală şi diversificată cu o cultură organizaţională care încurajează excelenţa, leadershipul, inovaţia şi o balanţă echilibrată între viaţa personală şi cea profesională.

Colegii noştri evoluează continuu reflectând diversitatea şi evoluţia pacienţilor nostri, a medicilor noştri, a comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea. Diversitatea este la noi un stil de viaţă. Această cultură în care avem cu toţii loc ne ajută să promovăm un mediu de lucru unde suntem cu toţii liberi să contribuim si să ne atingem maximum de potenţial.

Dezvoltarea oamenilor

La Medicover talentul se defineşte prin oamenii care se regăsesc în valorile noastre, cu un grad profund de angajament şi cu forţa de a-şi propulsa dezvoltarea  de competenţe de leadership, agilitate şi adaptare la schimbare.

Atragem şi reţinem cei mai talentaţi oameni investind în training, dezvoltare, suport şi oportunităţi de învăţare care acoperă multe arii – training profesional necesar în activitatea zilnică, experienţe de învăţare din surse diferite.