Dr. Teodora Trusca - Medicover suntem noi.

Am avut ocazia sa ajung intr-o astfel companie care are pe de o parte incredere, pe de alta parte dorinta de a vedea profesionisti tineri.

Medicover reprezinta cred ca cea mai complexa experienta de lucru pe care am avut-o si in care am inceput, la fel ca multi colegi de ai mei, odata ce am terminat scoala.

Prima amintire a fost testul de admitere. Intrarea mea in Medicover s-a facut dupa toate criteriile concursurilor de angajare cu un test care m-a surprins si pe mine, nu ma asteptam, si pe care l-am dat in direct cu viitorul meu sef din perioada respectiva si a fost greu.

Recunosc ca atunci imi era un pic frica - era primul meu contact, pe cont propriu, cu ceea ce insemna meseria mea viitoare. Cand intrai singur in tura si cand aveai contactul cu pacienti era o senzatie aproape de frica, insa pe de alta parte si de placere de a face lucrul pentru care te-ai pregatit atatia ani. Inca mai am emotia aia a momentului in care trebuie sa pun un diagnostic, in care trebuie sa dau o solutie.

Sunt recunoscatoare pentru ca am avut ocazia sa ajung intr-o astfel companie care are pe de o parte incredere, pe de alta parte dorinta de a vedea profesionisti tineri, la inceput de drum care se pot afirma si pot dovedi ca pot schimba lucrurile intr-un sens pozitiv.

Am fost desemnat angajatul anului. A fost ceva pe neasteptate, nici nu ma gandeam la asa ceva. Nu stiam ca se facusera nominalizari si chiar a fost o surpriza extraordinara. Senzatia aceea ca se vede ce faci.

Medicover 25 s-ar traduce in 10 ani de munca., cred ca cel putin cinci pozitii ocupate, sapte ore pe zi dintre care cinci ore cu pacienti, iar in prezent peste 1.600 de pacienti in grija ca medic de familie.

Mesajul meu pentru Medicover ar fi sa continue pe acest drum si sa reziste situatiilor neprevazute care pot sa apara, sa aiba incredere in oameni pentru ca oamenii schimba tot.

 

Data publicării 29.03.2021