Conditii de calatorie

Conditii de calatorie

Chiar daca restrictiile privind pandemia COVID-19 au fost ridicate in majoritatea tarilor europene, daca vreti sa faceti o deplasare in afara tarii, este nevoie sa stiti care sunt conditiile de calatorie, in functie de destinatia pe care o aveti.

Majoritatea tarilor au renuntat la conditia de a prezenta certificatul Covid, dar sunt tari care inca il mai solicita, asa ca este recomandat sa verificati constant care sunt conditiile de calatorie in tara de destinatie.

Va recomandam sa verificati conditiile de calatorie din fiecare tara, inainte de a planifica o vacanta sau orice fel de deplasare in interes personal ori profesional. Aceste conditii se pot schimba in functie de recomandarile emise de Ministerul Sanatatii si de Ministerele de Afaceri Externe aferente tarilor in care urmeaza sa ajungeti.

De asemenea, mai este util sa verificati modul in care functioneaza serviciile medicale in destinatiile de calatorie si modul in care puteti avea acces la ele.

Aflati ce conditii de calatorie exista in cele mai populare destinatii de vacanta:

Pentru a fi mereu la curent cu modificarile de calatorie, recomandam sa consultati site-ul Ministerului Afacerilor Externe.