• Terapia cu unde de soc in afectarile abarticulare

    Terapia cu unde de soc in afectarile abarticulare

    03.06.2021
    Terapia cu unde de soc extracorporeala (ESWT) este o metoda utilizata multidisciplinar in ortopedie, fizioterapie, medicina sportiva, reumatologie in tratarea afectarilor musculoscheletice cum ar fi fasciita plantara si pintenii calcaneeni, epicondilita laterala, tendinopatiile calcifiante ale umarului, fiind o terapie non-chirurgicala care amelioreaza rapid durerea si reface mobilitatea articulara.
  • Tot ceea ce trebuie sa stii despre pancreatita

    Tot ceea ce trebuie sa stii despre pancreatita

    27.05.2021
    Pancreatita biliara este o inflamatie a pancreasului, care nu genereaza simptome decat in fazele acute, cand pacientul se prezinta la spital, de urgenta. Acestea sunt informatiile pe care ar trebui sa le stii despre aceasta afectiune tacuta, de la simptome pana la solutii de tratament!
  • Cele mai eficiente metode de contraceptie dupa nastere

    Cele mai eficiente metode de contraceptie dupa nastere

    20.05.2021
    Ai nascut de curand si nu stii daca alaptatul te protejaza de o noua sarcina? Nu stii cand ar trebui sa incepi sa folosesti o metoda contraceptiva? Afli raspunsul si detalii despre cele mai eficiente metode contraceptive dupa nastere din articolul urmator.
  • Sangerarea vaginala pe trimestre de sarcina

    Sangerarea vaginala pe trimestre de sarcina

    19.05.2021
    Sarcina vine cu o serie de modificari, dar acest lucru il stii deja. Ceea ce probabil stii mai putin este ca aceste 2 lucruri iti arata daca sarcina evolueaza normal sau nu! La fel de important este si saptamana de sarcina in care apar sangerarile. Acest material o sa te ajute sa faci diferenta intre o sangerare normala si una care necesita investigatii suplimentare.
  • Tot ceea ce trebuie sa stii despre avortul spontan

    Tot ceea ce trebuie sa stii despre avortul spontan

    13.05.2021
    Avortul spontan reprezinta un subiect sensibil pentru marea majoritate a viitoarelor mamici, cat si pentru medicii care monitorizeaza sarcina. Exista mai multe cauze care duc la aparitia acestuia, dar si metode prin care poti reduce riscurile.
  • Stop! 5 greseli pe care le faci atunci cand vrei sa ramai insarcinata

    Stop! 5 greseli pe care le faci atunci cand vrei sa ramai insarcinata

    22.04.2021
    Incerci de mult timp sa ramai insarcinata si eforturile pe care le depui nu se concretizeaza in niciun fel? Daca nu suferi de probleme de sanatate care te impiedica sa concepi un copil, este foarte posibil sa faci ceva gresit. Din fericire, totul poate fi corectat inspre avantajul tau. Asigura-te ca nu faci aceste 5 greseli daca vrei sa ramai insarcinata!
  • Cum iti dai seama ca esti la ovulatie?

    Cum iti dai seama ca esti la ovulatie?

    21.04.2021
    Daca vrei sa ramai insarcinata, trebuie sa fii foarte atenta la simptomele care iti arata ca esti in perioada de ovulatie, mai ales ca acestea difera de la un caz la altul. Atunci cand inveti sa le recunosti, iti poti da seama foarte usor care este momentul cel mai potrivit pentru a concepe. In egala masura, poti afla si daca intervin probleme in acest proces. Afla tot ceea ce trebuie sa stii despre...
  • Tratamente stomatologice in timpul sarcinii? Da sau Nu?

    Tratamente stomatologice in timpul sarcinii? Da sau Nu?

    19.04.2021
    Foarte multe dintre femeile insarcinate intreaba daca sunt recomandate tratamentele dentare in sarcina si daca acestea pot afecta in vreun fel evolutia sarcinii. Mai mult, intrebarile sunt legate si de modul in care sarcina afecteaza sanatatea orala. Care sunt solutiile si recomandarile specialistilor Medicover? Aflati in randurile de mai jos.
  • De ce femeile insarcinate au pofte ciudate?

    De ce femeile insarcinate au pofte ciudate?

    15.04.2021
    Esti insarcinata si deodata, observi ca ai pofta de inghetata. Pana aici, nimic iesit din comun. Doar ca ai vrea sa presari peste acea cupa de inghetata si cateva muraturi, pentru a taia greata. Iar acesta este unul dintre multele exemple de pofte care apar in sarcina. Sunt normale aceste pofte de sarcina si mai important decat atat, cum le faci fata?
  • Cum se modifica sanii in sarcina?

    Cum se modifica sanii in sarcina?

    06.04.2021
    Sarcina este o perioada a transformarilor. Pe tot parcursul celor 9 luni de zile, intregul corp sufera modificari, nu numai burtica. Sanii sunt si ei vizati, acestia trecand prin schimbari multiple din primele saptamani de sarcina pana la nastere. Cum iti modifica sarcina sanii si la ce sa te astepti? Cititi mai departe acest material pentru a afla toate raspunsurile.