Articole medicale

 • Noapte de noapte in acelasi pat

  Siguranta si sanatatea copilului tau sunt unele din prioritatile zilnice incepand cu momentul in care devii parinte. Atunci cand alegi cadouri pentru cel mic, vrei sa fii sigur ca-i oferi cea mai buna varianta posibila, chiar daca uneori stii ca se bucura de ele doar pentru o perioada.

  05.12.2018 in Lifestyle
  vezi mai mult
 • Simptome diabet

  In multe cazuri, diabetul este diagnosticat destul de tarziu, pentru ca bolnavii nu cunosc simptomele acestei boli si le trec cu vederea. Multe dintre aceste manifestari nu indica o problema medicala serioasa.

  05.06.2018 in Alimentatie
  vezi mai mult
 • Regim diabet

  Daca ati fost diagnosticat cu aceasta boala este bine sa stiti ca nu se impune un regim alimentar drastic, dar trebuie sa mancati numai alimente sanatoase bogate in proteine, lipide, glucide si fosfolipide.

  05.06.2018 in Alimentatie
  vezi mai mult
 • Diagnosticheaza din timp cancerul de san!

  Cancerul de san poate fi tratat eficient atunci cand este descoperit din timp. Este important ca orice femeie sa cunoasca semnele si simptomele acestui tip de cancer.

  02.03.2018 in Preventie
  vezi mai mult
 • Cancerul colorectal poate fi vindecat

  Stiai ca 90% dintre cazurile de cancer colorectal apar la persoane cu varste de peste 50 de ani? Daca este diagnosticat din timp, acest tip de cancer poate fi tratat mai usor si chiar vindecat.

  13.02.2018 in Preventie
  vezi mai mult